EEN PROCES VAN THUISKOMEN BIJ JEZELF, TEAM OF ORGANISATIE

INDIVIDUELE COACHING

Ik coach iedereen die zich wil openstellen en zich iets wenst in deze wereld! Zowel privé- als zakelijk.

Onderwerpen waaraan je kan denken…

  • Motivatie gebrek, stress en burn-out
  • Levens- en zingevingsvraagstukken
  • Assertiviteit en onzekerheid
  • Leiderschap
  • Communicatie en interactie

Ik draag graag bij aan het proces van ‘thuiskomen’ van mensen: bij zichzelf, hun familie en in hun team of organisatie. Het weer terugvinden van een zingevende plek, het ontdekken van een levensdoel, met bezieling aan het werk, met plezier elke dag weer opstaan. Als coach support ik mensen om werkelijk de uitdagingen aan te gaan, om zo te groeien als persoon en om daarmee de wensen en doelen te bereiken.

Mijn werkwijze bij individuele trajecten
De coachsessies duren doorgaans 1,5 uur en vinden plaats in een rustige, vertrouwde omgeving, of online. We starten elke sessie met een op dat moment relevante doelstelling, om daarna gefocust aan de realisatie van het gewenste doel te werken. Tussen de sessies door kan ik als coach steun bieden en bereikbaar zijn en we komen doorgaans samen tot effectieve opdrachten om het proces op gang te houden.

Intake
Een intakegesprek kan altijd, telefonisch, online met video of live in mijn praktijk. Dit gesprek is vrijblijvend en neemt een uur in beslag. De hulpvraag en de voorwaarden komen dan aanbod en we kijken beide of het ‘klikt’. Daarna komen we onder meer het aantal sessies, de plaats, de duur en de kostprijs overeen.

Effectiviteit
Coaching is zeer effectief om problemen te ontwarren en je leven weer richting te geven naar de toekomst toe.

Jouw eigen koers
Oplossingen liggen allemaal in jezelf besloten, de coach helpt je ze helder te krijgen. Je eigen antwoorden motiveren voor 100%, waardoor je wensen ook daadwerkelijk realiteit worden.

Doelen worden realiteit
Met een bereidheid tot ontwikkelen kun je, met de steun van de coach, je persoonlijke doelen, wensen en verlangens bereiken en je leven maken zoals je het hebben wilt.

Mijn essentie als coach

Wat ik in essentie breng is een combinatie van menselijke bezieling en zakelijke doelgerichtheid. Mensen waarderen de veilige ruimte die ik creëer voor ontdekking en om stappen te maken richting het gewenste resultaat.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een niet aflatende betrokkenheid. Altijd vanuit een volledige transparantie en vertrouwelijkheid leg ik een veilige basis van waaruit eenieder weer grond onder de voeten krijgt.

Ik faciliteer mensen bij het vinden van hun eigen antwoorden op hun prangende vragen. Zodat ze weer in beweging kunnen komen. Zodat ze zich weer in contact voelen staan met zichzelf en hun levendigheid. Want alleen daar liggen de ware antwoorden en het echte nieuwe perspectief.

Stress & burn-out coaching

In mijn praktijk komen veel mensen die kampen met overspannenheid, stress en burn-out. Bij elke persoon zijn de uitingsvormen en de oorzaken zo divers, dat ik alleen puur maatwerk lever. Lees er meer over bij Stress & burn-out coaching

Gecertificeerd coach

Als coach ben ik gecertificeerd bij de International Coach Federation (ICF), de grootste coach-certificeerder ter wereld met een zeer hoge standaard voor de aangesloten coaches. Wat dat voor jou betekent lees je op Master Certified Coach (MCC).

Cliënten aan het woord over hun ervaringen