IK LAAT MENSEN
THUISKOMEN

DRS ANNEMARIE SNOECK

Master Certified Coach (MCC)

Mijn perspectief
Als coach draag ik bij aan het proces van ‘thuiskomen’ van mensen: bij zichzelf, hun familie en in hun team of organisatie. Het weer terugvinden van een zingevende plek, het ontdekken van een levensdoel, met bezieling aan het werk, met plezier elke dag weer opstaan. Daarbij support ik om werkelijk de uitdagingen aan te gaan en te groeien als persoon.
Ik ben een voorvechter van het zuivere coachvak omdat het zoveel meer effectiviteit brengt, dan alleen wat vragen stellen. Puur uitgevoerde coaching is de krachtbron tot zoveel helderheid! Dat is wat ik mensen en organisaties wil brengen.

Mijn bijdrage
Ik ben van huis uit een solide coach voor individuen en teams en werk vanuit diverse invalshoeken, waarbij leiderschap, veerkracht, energie en intermenselijke communicatie eruit springen.

Kenmerkend is de betrouwbare, stevige basis van waaruit ik werk: ik ben en blijf er voor de mensen die ik begeleid. En coaching is en blijft maatwerk. Als coach combineer ik diepte en lichtheid, ratio en gevoel, intuïtie en fysieke gewaarwordingen. Je weet van tevoren nooit de weg naar bewustwording, inzichten en eigen oplossingen. De ontdekkingsreis die we samen aangaan ontpopt zich op een unieke manier, waarbij de cliënt aan het stuur zit. In coaching noemen we dat partnering, de cliënt bepaalt want eigen oplossingen zijn meest motiverend en brengen transformatie.

Mijn achtergrond
Sinds 1996 werk ik zelfstandig en maak ik mij sterk voor hoogwaardige dienstverlening voor mijn klanten en cliënten. Ik heb een ruime ervaring als ondernemer met een groot netwerk. Alles over mijn opleidingen en werkervaringen staat op mijn Linked-in profiel.

De ICF-certificeringen en ethische code zijn voor mij daarbij een degelijk en verdiepend fundament en een verrijkende inspiratiebron. Ik ben gecertificeerd als Master Coach (MCC), het hoogste certificeringslevel bij het ICF. Ook ben ik Somatic Experiencing Practitioner (3-jarige trauma therapie opleiding van dr. Peter Levine) waardoor ik stress, spanning en somatische klachten kan behandelen. Ik integreer deze methode ook in mijn coaching, naar gelang het wenselijk is.